Websites

Wij maken websites die indruk maken

Ga je mee in het verhaal van een website ontwikkelen? Er komt heel wat bij kijken!
Op de koffie
Jep, dat is onze eerste stap. Zwart, met melk of suiker? Als eerste maken we een uitgebreide kennismaking. We gaan bij je op bezoek om het bedrijf en u zelf als persoon te leren kennen. Samen zoeken we uit naar welke oplossing u opzoek bent.
Strategie bepalen
Een belangrijke stap in het ontwikkelen van een website is de juiste strategie bepalen. Welke klanten wil je aantrekken? Wat is het doel van jouw website? Welke zoekwoorden zijn belangrijk om gevonden te worden? Dit stellen we allemaal in vraag om een goede strategie te bepalen voor jouw website.
Webdesign
Wanneer wij jouw bedrijf kennen en een strategie bepaald hebben, gaan we aan de slag met het webdesign. De webdesigner maakt een ontwerp op maat voor jouw bedrijf. Hierbij houden we uiteraard rekening met responsive design en uw huisstijl wordt mooi geïntegreerd.
KLantencontact
Tijdens het hele proces van klantenbezoek tot afgewerkt product houden we regelmatig contact. Elke stap van het proces bespreken we en we houden rekening met de wensen en noden.
Webontwikkeling
De strategie is bepaald. Het webdesign ligt klaar. We gaan aan de slag met de website! Dit doen we in WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarin u als klant eenvoudig berichten, realisaties, ... kan toevoegen.
Service en onderhoud
Nadat jouw website online staat, kan u bij ons nog altijd terecht voor het onderhoud van uw website. Een website heeft namelijk regelmatig updates nodig. Daarnaast bekijken wij ook of we de vooropgestelde doelen behalen. Krijgen we een beoogde aantal bezoekers? Vinden de mensen de weg naar jouw winkel? Dit houden we allemaal nauwlettend in de gaten via Google Analytics.
Previous slide
Next slide

Laat je bedrijf groeien met een krachtige website

Je website is jouw digitaal visitekaartje, de eerste indruk die je bezoekers krijgen wanneer ze bij jou terecht komen. Daarom moet die website heel krachtig zijn, het karakter van je bedrijf uitstralen en de klant overtuigen van de sterktes van je bedrijf.

Wij ontwerpen voor jou een in het oog springende en gebruiksvriendelijke website die de identiteit van je bedrijf uitstraalt. Maar we gaan verder dan dat: we voorzien inspirerende teksten, een sterke fotoreportage of zelfs een leuke video indien je dat wenst.

Natuurlijk werken we hiervoor samen met jou: we luisteren naar jouw noden, naar jouw visie. Ook gaan we in dialoog om te achterhalen wat je nu precies wil uitstralen en onderzoeken we nauwkeurig wie je doelpubliek is.

Leuke bonus: nadat je website helemaal spik en span is, bieden we je nog een opleiding aan zodat je zelf de nodige aanpassingen kan maken aan je website.

We are connected - websites - code schrijven
We are connected Dirk Voordeckers
“Ik breng steeds eerst in kaart wat je bedrijf precies doet en wat de specifieke doelen voor de toekomst zijn. Die elementen bepalen namelijk hoe je website er uiteindelijk uit zal zien.”
– zaakvoerder Dirk

Versterk je bedrijf met een webshop

Wil u een webshop laten maken? We aRe Connected heeft ook hier de nodige kennis voor in huis. Alle webshops die wij bouwen draaien op het Woocommerce platform met als voordeel dat ze volledig naar smaak te customisen zijn. Daar ook het CMS systeem WordPress geen geheimen voor ons heeft.

Uiteraard wil u geld verdienen met een webshop, daarom zorgen wij er voor dat uw verhaal doorheen de webshop op een duidelijke en gebruiksvriendelijke manier verteld wordt. Ook zoekmachine optimalisatie laten we niet aan ons voorbij gaan, zodat klanten de webshop makkelijk kunnen terugvinden.

Verder kunnen wij ook de nodige koppelingen leggen met uw facturatie systeem of ERP pakket.

Sense of Scala

Golden bottle

Onze webshops

Laat je inspireren

Wil jij als groeiende kmo

Maak connectie