Wil jij als groeiende kmo...

Bijleren over WordPress, video's, ...

?

Handige tools gebruiken om echt op te vallen en te stralen online. We beseffen dat dit niet altijd even gemakkelijk is. Met WordPress websites maken, video’s monteren, het gebruiken van Mailchimp, … In het begin is het even wat zoeken. Met een opleiding WordPress, video’s maken, … sta je een hele stap verder.

We aRe Connected got you covered. Met korte, maar duidelijke opleidingen leren we jou de basiskennis die je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan in WordPress, video’s monteren of Mailchimp.

Nigel legt uit hoe dat kan!

Video afspelen

Onze expertise

Ga zelf aan de slag met je website na een opleiding WordPress, video's maken, ...

Een korte, maar krachtige opleiding. Door de kennis die je hier opdoet, ben je in staat om zelf je content volledig te beheren.

Zo pakken wij dit aan

Opleiding WordPress, video's en Mailchimp

We bieden in totaal drie opleidingen aan: een waarin je de basis leert van WordPress zodat je je gloednieuwe website zelf kan beheren, een tweede om zelf video’s te maken en te monteren en een derde waarin je leert Mailchimp te gebruiken.

Hulp nodig?

Heb je na de opleiding nog wat vragen of weet je niet meer precies hoe bepaalde dingen in elkaar zitten? We aRe Connected staat nog steeds voor je klaar. We zullen je zo goed mogelijk helpen zodat je perfect weet hoe je alles zelf kan beheren.

Wil jij als groeiende kmo

Maak connectie