Wil jij als groeiende kmo...

Jouw verkoop een boost geven?

?

Om als bedrijf relevant te blijven is het van belang online te communiceren. Ook over je producten die je wil verkopen. We aRe Connected gebruikt krachtige tools die ervoor zorgen dat je producten stuk voor stuk worden uitgelicht.

Een solide webshop in combinatie met een krachtige video, consistente e-mailmarketing en doelgerichte online advertenties. Ons dynamisch team staat voor je klaar.

Dirk legt uit hoe dat kan!

Video afspelen

Onze expertise

Een goede online marketing verhoogt je omzet

Je producten online aanbieden door middel van een webshop? Ook dat kan allemaal bij We aRe Connected. We creëren een webshop die ervoor zorgt dat zowel je producten als KMO in de kijker worden gezet.

Meer over webshops

Doelgericht adverteren. Niet altijd even makkelijk. Gelukkig staat We aRe Connected voor je klaar. Een concreet plan wordt samen met jou opgesteld zodat je verkoop een aanzienlijke boost krijgt.

Meer over online marketing

Het visuele geheugen is sterker dan het woordelijke. Daarom dat we bij We aRe Connected sterk inzetten op het videoverhaal. Ze zorgen er voor dat er echt een verhaal verteld kan worden. Wij staan alvast te springen om jouw droomvideo te realiseren.

Meer over video’s

Promoties aankondigen of nieuwsbrieven uitsturen? Via mailing hou je klanten hiervan op de hoogte. We tonen je graag de mogelijkheden en leren je met veel plezier hoe je eenvoudig en snel aan e-mailmarketing kan doen.

Meer over E-mailmarketing

Zo gaan wij te werk

Stel heldere doelen

Heldere doelen opstellen zorgt voor een beter resultaat want je weet precies wat je wilt. Ons dynamisch en flexibel team zorgt ervoor dat al die doelen verwezenlijkt worden en dat je vol trots kan kijken naar het behaalde resultaat.

Teamoverleg

Onze volgende stap is om deze doelen duidelijk uit te leggen aan ons enthousiaste team. Een team waarin ieder elk zijn eigen kwaliteit heeft en zo elkaar ook aanvult. Iedereen deelt zijn inzichten met elkaar en samen komen we tot een geweldig idee.

Wij creëren

Een video, een website, content op sociale media, … Het kan allemaal bij We aRe Connected. Alles wordt gecreëerd zodat je KMO echt opvalt en straalt in de online wereld.

Wij analyseren

Een grondige analyse, een belangrijke stap binnen ons proces. Zo komen we meer te weten over jouw KMO, de sector en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Hieruit concluderen we verschillende stappen die leiden tot ons uiteindelijk idee.

Wil jij als groeiende kmo

Maak connectie