Ons creatief team

Creatief, doelgericht, betrokken

We aRe Connected. Een online communicatiebureau dat graag het allerbeste wil voor zijn klanten. Ons team wil er namelijk voor zorgen dat mensen zich kunnen focussen op hun zaak en niet worden belemmerd door hun online communicatie. Omdat wij altijd jullie leren kennen als we samenwerken, willen wij ook jullie de kans geven om ons te leren kennen. Kortom, wij stellen onszelf graag voor zodat jullie ook een beeld over ons kunnen krijgen.

Missie en visie

Onze missie

Online bezig zijn met je bedrijf is niet zo simpel als gedacht… Een website opzetten, de juiste teksten voorzien, leuke fotootjes, je social media onderhouden, potentiële klanten zoeken online, aandacht trekken en nog zo veel meer… Heel veel tijd en moeite moet daar in gestoken worden, en dan nog liefst met de juiste kennis!

Onze visie

Wij van We aRe Connected staan voor jou klaar om jou helemaal te kunnen ondersteunen en de nodige verbindingen te leggen in de online wereld! Jij wil je graag volledig op je zaak kunnen focussen, dus laat de rest maar aan ons over. Ervoor zorgen dat jij online er helemaal staat en klaar bent om de digitale wereld over te nemen? En dat zonder al te veel zorgen? Daar doen wij het voor!

Ons team

Wie zit er achter deze creativiteit

Ons enthousiaste team staat altijd klaar om jou te helpen met je online mogelijkheden. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten en door die te combineren, kunnen wij jou een optimaal resultaat garanderen. We stellen onszelf alvast even voor!
Dirk

Dirk Voordeckers, zaakvoerder

Ik ben de enthousiaste man achter We aRe Connected. Als gespecialiseerde ondernemer, computerliefhebber en cijferaar zoek ik met jou de beste manier om je business online te doen groeien. Echte, duidelijke resultaten wil ik zien. Dat is de belangrijkste taak.

Dat lukt alleen maar als je een echte passie voor het online gebeuren hebt. En die heb ik zeker. Mijn interesses zowel professioneel als persoonlijk vloeien voortdurend in elkaar over. Video, fotografie, muziek, grafisch design, … Deze zijn allemaal geïntegreerd in We aRe Connected.

Dirk Voordeckers, zaakvoerder

In de lente of zomer vind ik het leuk om de sportieveling uit te hangen. Een loopje in het bos of eens gaan mountainbiken, daar geniet ik dan van. In de avond een goede film meepikken of naar muziek luisteren, daar kan je me ook heel blij mee maken. En natuurlijk de festivals en live-concerten niet te vergeten. Dat blijven toch wel echt een van de beste dingen die er bestaan.

Dirk Voordeckers, zaakvoerder

Wist je dat ik op hoog niveau gevoetbald heb en er zelfs een sticker van mij gemaakt is die je in het Panini voetbalboek kan plakken? Ik was ook bijna een speler op FIFA 02.

Nigel

Nigel Heusdens, video content creator

Een content creator, maar niet zomaar een. Ik ben van heel wat verschillende markten thuis waaronder foto, video, grafisch design, copywriting, … Eigenlijk mag ik wel zeggen dat ik een creatief brein ben. Een persoon die graag eens out of the box denkt en zo de ideeën vormgeeft.

Maar waar ik echt in uitblink (aldus mijn omgeving) zijn video’s maken, foto’s maken en inspirerende teksten schrijven. Ik vind dit echt geweldig om te doen en kan er echt van genieten als ik een goed resultaat aflever en de klant zeer tevreden is. Daar doe ik het tenslotte voor.

 

Nigel Heusdens, video content creator

Mijn elektrische step, daar kan ik echt van genieten. Na de werkuren op mijn gemak gaan rondrijden en mijn dag kan niet meer stuk. Een leuke fietstocht of in de weekends mijn rol als begeleider gaan vervullen bij Autisme Leeft, dat doe ik ook maar al te graag.

Nigel Heusdens, video content creator

Wist je dat ik graag op een koude avond of als het gezellig is mijn onesie aantrek? Lekker knus en warm genieten. Er is toch niks beters dan dat.

Frederick

Frederick Lemmens, developer

Binnen We aRe Connected ben ik voornamelijk de persoon die het technisch support, coderen, webhosting verzorgen, onder handen neemt. Ik ben veel bezig met het systeem achter de website. Belangrijk vind ik vooral dat een website oplossingen moet bieden voor de klanten. 

Niets is zo leuk als te horen krijgen dat een bepaalde functie binnen een website een probleem oplost. Wanneer ze hulp nodig hebben, ben ik ook de eerste persoon die hun hiermee zal helpen.

Frederick Lemmens, developer

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk terug te vinden op de weg of in de bossen. Niets vind ik leuker dan stevige afstanden te rijden op mijn koersfiets of eens lekker wild te doen op mijn gravelfiets. Natuurlijk geniet ik er ook van als ik met vrienden iets lekkers ga drinken. Zolang het maar geen koffie is, daar drink ik al te veel van.

Frederick Lemmens, developer

Wist je dat ik echt goed vlees kan bakken? Een goed groot stuk op de BBQ en mijn dag kan niet meer stuk. Dan komt de echte hobbykok in me naar boven. 

Elisa

Elisa Minten, front-end developer en grafisch ontwerper 

Grafisch werk zoals  webdesigns maken, dat is mijn grootste taak binnen We aRe Connected. Daarnaast bouw ik ook de website. Per website maak ik een design op maat en integreer ik de wensen van de klant.

Een creatieve website die er leuk uitziet maar ook praktisch is, daar streef ik naar. Maar het allerliefste maak ik websites waar wat programmeerwerk aan zit. Niets zo leuk om effecten te maken met Javascript! 

 

Elisa Minten, front-end developer en grafisch ontwerper 

In mijn vrije tijd kan ik genieten van het maken van potloodtekeningen. Mijn creatief brein weet altijd wel iets leuks om te maken. Benieuwd? Kijk maar eens op mijn website www.elisaminten.be/creatief

Daarnaast kan ik ook genieten van het mountainbiken door smalle wegen of door gewoon eens op mijn koersfiets te springen en rond te rijden. 

Elisa Minten, front-end developer en grafisch ontwerper 

Wist je dat ik 6 jaar als leerkracht heb gewerkt in het basisonderwijs. Uiteindelijk besloot ik om terug te gaan studeren.

Bovendien ben ik zot op sushi! Daar mag je me 's nachts voor wakker maken. 

Wil jij samenwerken met ons?

Maak connectie