Wil jij als groeiende kmo...

Meer klanten binnenhalen?

?

Via verschillende fases volgens het We aRe Connected-plan wordt je KMO echt op de kaart gezet. Door het opzetten van een website of webshop en dit in combinatie met sociale media, zorgt ons flexibele en snel schakelende team ervoor dat je klaar bent om de digitale wereld over te nemen.

We aRe Connected zorgt ervoor dat alle wegen ditmaal naar jouw content leiden.

Dirk legt uit hoe dat kan!

Video afspelen

Onze expertise

Een ideale aanpak zorgt voor meer klanten

Nood aan een fris webdesign? Ons team creëert een krachtige website die blijft hangen bij je bezoekers en de volledige identiteit van je KMO uitstraalt.

Meer over websites

Je producten online aanbieden door middel van een webshop? Ook dat kan allemaal bij We aRe Connected. We creëren een webshop die ervoor zorgt dat zowel je producten als KMO in de kijker worden gezet.

Meer over webshops

Niet alleen contentcreatie, maar ook groei. Met een sterke knowhow en solide sociale mediastrategie zetten we jouw KMO helemaal in de bloei.

Meer over sociale media

Zo gaan wij te werk

Kennismaking

We vinden het belangrijk om je KMO door en door te kennen. Wat jouw verhaal en visie zijn, welke noden je hebt enzoverder. Op deze manier garanderen we een optimaal resultaat waar iedereen trots op is.

Teamoverleg

Onze volgende stap is om het project voor te stellen aan ons enthousiaste team. Een team waarin ieder elk zijn eigen kwaliteit heeft en zo elkaar ook aanvult. Iedereen deelt zijn inzichten met elkaar en samen komen we tot een geweldig idee.

Wij creëeren

Een video, een website, content op sociale media, … Het kan allemaal bij We aRe Connected. Alles wordt gecreëerd zodat je KMO echt opvalt en straalt in de online wereld.

Wij analyseren

Een grondige analyse, een belangrijke stap binnen ons proces. Zo komen we meer te weten over jouw KMO, de sector en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Hieruit concluderen we verschillende stappen die leiden tot ons uiteindelijk idee.

Wil jij als groeiende kmo

Maak connectie