Trainingen

Wat dacht je van een leerrijke opleiding?

Je bent zo druk bezig met het runnen van je business, dat je vaak niet de tijd hebt om zelf uit te zoeken hoe alles in elkaar zit? We beseffen hoe moeilijk het is om zonder voorkennis de touwtjes in handen te nemen.

We aRe Connected biedt daarom korte, maar nuttige opleidingen die jou alle basiskennis leren die je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te kunnen.

We bieden in totaal drie opleidingen aan: een waarin je de basis leert van WordPress zodat je je gloednieuwe website zelf kan beheren, een tweede om zelf video’s te maken en te monteren en een derde waarin je leert Mailchimp te gebruiken.

WordPress-opleiding

WordPress is het CMS systeem dat we gebruiken om websites te ontwikkelen. Dit CMS systeem is gebruiksvriendelijk, snel en biedt ook nog eens veel mogelijkheden. Omdat we willen dat onze klanten hun websites vlot en zelfstandig kunnen aanpassen, bieden we een opleiding aan om de basiselementen ervan onder de knie te krijgen. Deze WordPress cursus leert je dus om teksten aan te passen, foto’s toe te voegen en nieuwe pagina’s te ontwikkelen.

Door onze WordPress-opleiding zal je in staat zijn om de basiselementen van je gloednieuwe website te beheren. Op die manier ben je minder afhankelijk van ons en kan je snel kleine dingen aanpassen.

SEO-training

SEO of search engine optimisation verbetert je score in Google. Hoe beter jouw website is geoptimaliseerd, hoe hoger je in de zoekresultaten komt te staan. Dit is dus een belangrijk onderdeel wanneer je zelf aan de slag gaat met jouw website.

Onze specialisten begeleiden je in het doolhof van digitale communicatie en tonen je hoe je website beter kan scoren op Google.

Video-opleiding

Enthousiast om de camera in handen te nemen en zelf een video te maken? Dat snappen we! Maar hoe begin je daaraan? En wat doe je achteraf met die beelden?

We aRe Connected biedt een opleiding aan waarna je zelfstandig met je smartphone of camera video’s kan maken. We tonen je hoe zulke video’s een meerwaarde kunnen bieden voor jouw business! We leren je alvast de belangrijkste basistechnieken en reiken je nuttige en goedkope tools aan zodat jij je videoboodschap zo sterk mogelijk zal kunnen brengen.

Deze cursus videografie bestaat uit twee delen van elk twee en een half uur: “DIY video’s” maken en “DIY video’s monteren”.

Deel 1: video's maken

Hoe wordt een goed scenario opgesteld? Wat heb je allemaal nodig om een opname te maken? En hoe neem je geluid op?

In dit gedeelte van de opleiding krijg je de basis aangeleerd om zelfstandig beeldmateriaal te kunnen opnemen. Je maakt tijdens deze sessie onder andere een paar opnames en voor het volgende deel ‘DIY video’s monteren’ moet je ook zelf aan de slag bij je thuis.

Deel 2: Video's monteren

Wat je onder andere allemaal wel en niet moet doen tijdens het monteren, krijg je aangeleerd tijdens dit gedeelte van de video-opleiding.

Met een gratis montagesoftware leer je je zelfgemaakte beelden te monteren waardoor jij een mooie, samenhangende video kan presenteren.

We are connected - trainingen - frederick
We are connected - trainingen - Nigel
we are connected - trainingen - Dirk en Frederick

Mailchimp-opleiding

Het lukt je maar niet om mooie, aantrekkelijke nieuwsbrieven te sturen? Steek je er eigenlijk veel te veel tijd in omdat alles zo ingewikkeld is? Zie je er echt tegenop om die nieuwsbrief weer op te stellen en uit te sturen? Met onze Mailchimp-opleiding is dat verleden tijd!

We aRe Connected maakt jou wegwijs in Mailchimp zodat jij heel gemakkelijk mooie nieuwsbrieven kan uitsturen. Mailchimp is een (gratis) online programma waarmee jij heel gemakkelijk nieuwsbrieven kan maken. Je kan al je contacten importeren en templates maken zodat de basislay-out altijd klaarstaat om zo snel en efficiënt te communiceren. De mogelijkheden van deze tool zijn eindeloos en wij zijn er om jou hierin wegwijs te maken.

Deel je verhalen met je publiek

Vloggen

Vlogs zorgen ervoor dat je een verhaal op een erg persoonlijke manier kan brengen. Je klanten maken kennis met de mensen achter het bedrijf en de sfeer op de werkvloer. Mensen houden bovendien van bewegend beeld en vinden het leuk om meer te weten te komen over hoe het eraan toe gaat in een bedrijf.

Vlogs vereisen natuurlijk wat meer technische kennis dan andere tools. Ook daarin wil We aRe Connected jou ondersteunen.

Bloggen

Een blog is een tool met veel voordelen. Door blogs te delen, leren mensen je bedrijf beter kennen en spenderen ze daarnaast veel tijd op je website.

Vraag jij je af hoe je aan een blog moet beginnen? Welke onderwerpen je op een blog kan delen? Hoe je je sprekers kan motiveren om verder te lezen? Welke beelden je bij zo’n blog moet plaatsen? Dan ben je bij We aRe Connected aan het juiste adres, vuur vooral al jouw vragen op ons af!

Kunnen wij jouw verder helpen met één van onze trainingen?

Maak connectie