Wil jij als groeiende kmo...

Beter scoren in Google?

?

Wil jij hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Voor ons team van specialisten heeft deze zoekmachine geen geheimen meer. Samen gaan we met je aan de slag door middel van handige tools in te zetten die ervoor zorgen dat je onderneming hoog scoort in de zoekresultaten.

SEO, SEA en copywriting gaan hier een belangrijke rol in spelen. Gelukkig maar dat dit ons echt in de vingers zit.

Frederick legt uit hoe dat kan!

Video afspelen

Onze expertise

Laat bij het connecteren geen kansen liggen

Je kan ervoor zorgen dat mensen op een organische manier op je website terechtkomen. Hierbij moet je rekening houden met SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Zegt dat je bitter weinig? Geen zorgen! Onze specialisten begeleiden je in het doolhof van digitale communicatie en tonen je hoe je website beter kan scoren op Google.
Zoekmachinemarketing (SEA) kan je helpen om je bedrijf op de kaart te zetten. Door op de juiste manier te adverteren op Google kan je ervoor zorgen dat je bedrijf vindbaar wordt in zoekrobots. Ook hierin ondersteunt We aRe Connected jouw bedrijf.

Een sterke website heeft sterke copywriting nodig. Een schrijfstijl die de klant vasthoudt en die de identiteit van je bedrijf uitstraalt. Ons creatieve team zorgt ervoor dat je hierbij een goede ondersteuning krijgt.

Meer over copywriting

Je website beter laten scoren in Google met SEO.

Goede sitesnelheid

Een snelle website is zowel aangenaam voor je gebruikers, maar ook een must om hoog te scoren in de zoekresultaten. Gelukkig bestaat ons team uit specialisten die ervoor zorgen dat de sitesnelheid hoog scoort en je zo geen potentiële klanten misloopt.

Copywriting

Copywriting moet niet alleen sterk zijn, maar het moet ook SEO-technisch goed geschreven worden. De zoekwoorden in je tekst zorgen er namelijk voor of je hoog scoort in de zoekresultaten van Google. We aRe Connected helpt je graag om alles goed op punt te hebben.

Optimaliseer uw afbeeldingen

Oftewel het verkleinen van de bestandsgrootte. Grote afbeeldingen zorgen ervoor dat je website minder snel reageert en dus niet geliefd wordt door Google. Maar wat is dan de ideale bestandsgrootte? Ons team heeft hierop het juiste antwoord.

Meta data

De metadata bepaalt hoe je zoekresultaat eruit komt te zien nadat je op een onderwerp gezocht hebt. Deze bestaat uit een titel en een korte, beschrijvende tekst over de pagina. Hoe beter geschreven, hoe hoger je verschijnt in de zoekresultaten en dus meer clicks op je pagina.

Wil jij als groeiende kmo

Maak connectie