Online marketing

Je online communicatie onder de loep

Wanneer je je communicatie wil optimaliseren, is het belangrijk om de resultaten van je communicatie te analyseren. In die context wil We aRe Connected ook online marketingadvies geven. Door je cijfers op de voet te volgen, kan de efficiëntie van je communicatie ingeschat worden en kan je communicatiestrategie worden bijgesteld voor de toekomst. Het is dus heel belangrijk om je online communicatie te analyseren en daarin willen wij jou met veel plezier in ondersteunen.
“Wanneer je aangeeft te willen adverteren, ga ik eerst dieper in op je doelstellingen en doelpubliek. Op die manier kan ik advertenties maken die perfect passen bij jouw visie en het resultaat bereiken waarvan je voordien alleen maar kon dromen.”

Sociale media ten volle benut

Je doelpubliek op sociale media bereiken is niet eenvoudig. Het is meer dan een foto met wat hashtags posten. Je moet nadenken over wat je publiek precies wil weten, hoe je nieuwe mensen kan bereiken en hoe je sterke interactie kan creëren met je volgers. Hoe meer volgers en interactie op je sociale media, hoe meer mensen je kan doorsturen naar je website!

Het onderhouden van je sociale media vereist dus knowhow. Ons team geeft je met plezier alle tips en tricks in verband met sociale media. Bovendien is een communicatieplan opgesteld door specialisten een uitstekende tool om je hierbij te helpen.

Ons team helpt je bij het opstellen van zo’n plan. Samen met jou stellen we een concreet plan op waarbij we rekening houden met de doelen van jouw sociale mediapagina’s. We analyseren de resultaten, stellen later bij (indien nodig) en helpen jou eventueel ook met marketing op sociale media. Natuurlijk begeleiden we je eveneens in het bepalen van de toon en stijl van je berichten en krijg je op het eind uitgebreid advies voor de toekomst.

Kortom we helpen jou met het bouwen van een sterke sociale mediastrategie en na ons advies, zal je helemaal klaar zijn om er zelf voor te gaan.

We are connected - oplossing op maat - online marketing (2)
Vetplantje
Orchidee
We are connected - oplossing op maat - online marketing (1)

Gemakkelijk nieuwsbrieven versturen doe je zo

Nieuwsbrieven zijn een slimme tool om klanten op de hoogte te houden van hoe het eraan toe gaat in je bedrijf. Schrijf je blogs of vlogs? Via een nieuwsbrief kan je je klanten hiervan op de hoogte brengen.

Nieuwsbrieven versturen lijkt een intensief en tijdrovend taakje, maar wat als we jou vertelden dat het allemaal gemakkelijker kan? We tonen je graag de mogelijkheden en leren je met veel plezier hoe je eenvoudig en snel nieuwsbrieven kan versturen.

Onze klanten

Ben jij klaar voor jouw online realisatie?

Maak connectie