EEThentiek

Een verrassende website voor een lekker concept

Maak kennis

Bij EEThentiek bieden Thérèse, Ben en hun team jou een authentiek aanbod van verrassende afhaalmaaltijden en originele culinaire artikelen aan.

Al jarenlang delen ze bij ETM Catering hun culinaire passie door catering te voorzien op feesten, recepties, opendeurdagen en events. ETM Catering werd in 2019 uitgeroepen tot de klantvriendelijkste cateraar in Vlaanderen tijdens de uitreiking van de Horeca Awards.

De voorbije jaren kregen ze vaak de vraag om te cateren voor kleinere feesten en om hun smaakvolle bereide gerechten apart te verkopen, zodat mensen er ook thuis van kunnen genieten. Op die vraag spelen ze in met EEThentiek, een toegankelijke eetconceptstore afgestemd op de behoeften van drukbezette mensen voor wie het vooruit mag gaan.

Een gedreven team bereidt voor jou alle authentieke en artisanale maaltijden. Je bent dus altijd zeker van een lekkere en gevarieerde maaltijd, voor thuis of op het werk.

Wij creëren

Nadat EEThentiek een brandingstraject volgde bij Opmerkelijk was de volgende stap aan ons. Een gloednieuwe website met video en fotografie. Hiermee tonen we duidelijk het uniek concept van EEThentiek. Later besloten ze om nog een webshop erbij te nemen waar hun volledige aanbod van producten te zien is.
Fotografie
Video
Webdesign
Webshop
Website Eethentiek

Andere projecten

Vragen of interesse?

Maak connectie