Wij maken jouw website regio Sint-Truiden

Heb jij nood aan nieuwe website regio Sint-Truiden en klinken deze elementen als ondernemer je bekend in de oren?

 Is je website niet vindbaar in Google?

Past je huidige website niet meer bij hetgeen wat je wil uitstralen?

Heb je geen contact meer met je huidige webdesigner?

Wil jij graag een webshop opstarten om online producten te verkopen?

Creëert je website geen omzet?

Heb je het gevoel dat je jouw online doelpubliek niet bereikt?

Ben je met andere woorden dus op zoek naar een digital agency regio Sint-Truiden die jouw business kan ondersteunen? Maak kennis met We aRe Connected, een online communicatiebureau dat op een resultaatgerichte manier ervoor zorgt dat jij terug in contact komt te staan met jouw doelpubliek.

Webdesign Sint-Truiden
Webdesign Sint-Truiden

Totaalpakket op maat van jouw business

Buiten webdesign in Sint-Truiden om zijn er tegenwoordig nog heel wat andere tools op de markt om jouw online communicatie te versterken. Dankzij onze 360-graden aanpak zorgen we online voor meer bezoekers en klanten!

Video’s
Copywriting
Foto’s
Nieuwsbrieven
Social media
 En nog zo veel meer!

Wij hebben het allemaal in huis zodat we je als ondernemer volledig kunnen ontzorgen.

Flexibel en enorm betrokken maar vooral: resultaatgericht

Naast onze totaalaanpak kunnen wij aan de hand van meetbare resultaten ook effectief aantonen welk doelpubliek jij aantrekt.

Zitten je klanten vooral op social media? Of zoeken ze meer vanuit Google? Dankzij onze resultaatgerichtheid komen we dat allemaal te weten. Want belangrijk is: wat werkt voor de ene, werkt niet automatisch ook voor de andere.

Maak je je toch nog zorgen over het kostenplaatje? Wij zorgen er voor dat jij die investering terugverdiend!

Webdesign Sint-Truiden

Heeft jouw bedrijf nood aan webdesign regio Sint-Truiden?

Lees wat anderen van ons vinden

“Onze website hebben we door We aRe Connected laten verzorgen. Er werd goed geluisterd naar ons en gedurende het hele traject werkten ze naar het gewenste resultaat en dat resultaat mag er zeker en vast wezen. Ook de opvolging achteraf verdient een pluim: wanneer we een vraag of een probleempje hebben, wordt dat heel vlot en goed opgelost! 

De resultaten die de video’s hebben opgebracht hebben mij serieus omvergeblazen. Voor de tweede editie hadden we de video van de eerste editie ingezet als marketingtool en maar liefst 150 mensen hebben zich ingeschreven, wel 50 meer dan de eerste editie! En zo bleef dat aantal maar groeien tot ons maximum van 200 gasten. De video’s werken heel overtuigend en zorgen ervoor dat we onze gastenlijst zonder moeite gevuld krijgen.

Dirk is heel sterk in het visueel voorstellen van je bedrijf: zowel qua branding als het verhaal dat je wil brengen. Hij heeft een heel strategische kijk hierop en begrijpt exact wat de klant wil.”

Bekijk het resultaat hier.

“Bij het bespreken van de website, stelde Dirk ook voor om een video te maken om de zaak krachtig voor te stellen, dat leek ons wel een leuk idee. Er gingen ook foto’s gemaakt worden voor de website, dus werd er een heuse ‘draaidag’ gepland. Op deze dag hadden we enkele klanten uitgenodigd die wel in beeld wilden komen en vervolgens werden er dan de hele dag foto’s genomen en gefilmd. Heel de dag was goed georganiseerd en alles verliep volgens plan. Omdat ons gras op het moment van de draaidag nog niet mooi gegroeid was, is Dirk zelfs later nog teruggekomen om dat shot even opnieuw te nemen. Hij hecht echt wel waarde aan de kwaliteit van de beelden.”

Bekijk het resultaat hier.

“Dirk heeft alles heel professioneel aangepakt, net waar ik naar op zoek was! Daarom besloot ik ook om door hem mijn online workshops te laten opnemen. Hij heeft alle nodige apparatuur in huis en werkt heel interactief mee tijdens de opnames zelf. Hij gaat heel creatief te werk en denkt proactief mee of een bepaald beeld zal werken in de video of niet. Wat voor mij het allerbelangrijkste was, was dat Dirk ook heel rustig was. Zelf voor de camera moeten verschijnen is toch vaak een drempel waar je over moet, maar Dirk is heel geduldig en helpt je daar heel goed mee, zodat je je heel op je gemak voelt.

Het eindresultaat was dan ook super! Er zijn zoveel beelden opgenomen, maar hij heeft dat zo goed kunnen verwerken tot een korte video, wat zeker niet evident was. Hij is heel kritisch, maar de video’s zijn allemaal exact uitgedraaid zoals ik in gedachten had. Ik heb dan ook nooit veel feedback moeten geven na de eerste aangeleverde versie. Heel de branding is terug te vinden in de video. De zaak, het logo, de kleuren… Alles klopt gewoon!

De samenwerking verliep ook heel vlot. Dirk is heel betrokken en houdt zijn woord als het gaat om afspraken. Ik verwachtte veel professionaliteit, en die verwachting is zeker en vast ingelost.”

“Na de eerste afspraak met We aRe Connected wist ik dat het goed zat. Ik had geen ervaring met het maken van video’s en was zenuwachtig, maar Dirk begeleidde me erg goed. Je ziét gewoon dat er vanuit een passie gewerkt wordt. Ik ben dan ook heel tevreden over het resultaat, en dat meen ik uit het diepste van mijn hart.”

Bekijk het resultaat hier.