Tweedraads Advocaten

Sarah Bernaers besloot samen met Doreen D’hondt om hun eigen advocatenkantoor op te richten: Tweedraads Advocaten. Voor hen draait het helemaal niet om geld, of om de zaak zo snel mogelijk afgehandeld te hebben. Wat voor hen het belangrijkste is, is dat de zaak helder en structureel wordt aangepakt om zo tot een optimale oplossing voor de klant te komen.

Een toegankelijke website tegen een zeer strakke deadline

Tweedraads Advocaten

Doreen D’hondt en Sarah Bernaers van Tweedraads Advocaten

“Zowel Doreen als ik waren klaar om onze eigen zaak op te starten, en we wilden er helemaal voor gaan. Na een traject te hebben gevolgd bij OpmerKelijk, hadden we nood aan een website. Niet zomaar een website: onze website moest rustig zijn, overzichtelijk, maar toch toegankelijk zijn. Katlijn raadde ons We aRe Connected aan. Zij zouden ons kunnen helpen met een website en een fotoreportage, zodat de foto’s op onze website professioneel en persoonlijk waren.”

“Een van de belangrijkste punten voor dit project was de deadline: 1 oktober. Alles zou op praktisch een maand afgerond moeten zijn. Maar We aRe Connected heeft dat heel goed aangepakt: ze zijn constructief, maken duidelijke afspraken, reageren snel… Op deze manier hebben we de strakke deadline gehaald.”

Een mooi eindresultaat

“Aangezien ons beroep niet het simpelste is om duidelijk te maken, wilden we heel graag een mooie, overzichtelijk website. Eentje die de mensen niet zou afschrikken, maar hen juist wegwijs zou maken in wat wij doen. Dat hebben zij heel goed aangepakt, we zijn dan ook heel tevreden met het eindresultaat. De foto’s geven de website een persoonlijke touch, en de website in zijn geheel is exact wat wij in gedachten hadden.”