Paul Heyman, al meer dan 40 jaar staat hij aan het roer van zijn firma: Heyman Reference. Mensen die op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken en die een mooie integratie willen van elektronische toestellen, zijn bij Heyman Reference op het juiste adres.

De redder uit de nood

“Wij zijn constant bezig met de core business van onze zaak en hebben weinig tot geen tijd voor andere zaken, maar we beseffen ook dat de communicatie naar klanten toe via nieuwsbrieven heel belangrijk is. Daarom hadden we We aRe Connected ingeschakeld om ons hiermee te ondersteunen.”

“We kennen Dirk al heel lang via AudioVideo2Day. We wisten dat aan de ene kant Dirk zijn kennis over elektro dankzij zijn online magazine en aan de andere kant We aRe Connected die o.a. de communicatie van bedrijven naar klanten toe verzorgt, de ideale combinatie was om ons te kunnen ondersteunen.”

Een merkbaar resultaat

“Het proces verliep heel goed. Alles voelde heel persoonlijk aan: een bezoek in de winkel om de sfeer op te snuiven, altijd persoonlijke communicatie… Er werden ook enkele voorbeelden van nieuwsbrieven uitgewerkt zodat wij een keuze hadden en konden bijsturen waar nodig.”

“Dirk heeft een heel goed beeld van wat wij willen communiceren naar de klanten toe. Hij is zeer doorgedreven en wil alleen maar het allerbeste voor zijn klanten. Wij zijn er heel tevreden over. Wanneer wij een actie houden, een opendeurdag hebben of een andere aankondiging, zorgt de nieuwsbrief wel degelijk voor extra klanten en extra visibiliteit.”

Een goede ondersteuning

“De ondersteuning van We aRe Connected neemt zeker een last weg van onze schouders. We zijn dan ook heel blij dat we dit gedeelte uit onze handen kunnen geven en dat aan hen kunnen toevertrouwen.”