Lynn De Merlier Goesting in Gezondheid

Lynn De Merlier, een vrouw die graag bezig is met de gezondheid van mensen. Ze helpt dan ook graag mensen gezond leren leven en heeft haar eigen praktijk Goesting In Gezondheid waar ze als osteopaat helemaal haar ding kan doen. Maar ook haar zelfgemaakte granola, Lynn’s Granola, vallen bij heel wat mensen in de smaak.

Het eerste contact

Lynn De Merlier Goesting in Gezondheid“Via Katlijn van OpmerKelijk was ik met We Are Connected in contact gekomen. Ik volgde een traject bij haar en daar zijn de ideeën van de online workshops Gezondere Darmen In 8 Weken geboren en verder uitgewerkt. Ze vertelde mij dat Dirk heel goed video’s kon maken en raadde hem dan ook aan.”

“Eerst had ik besloten om een bedrijfsvideo te laten maken, dit was dan ook mijn eerste samenwerking met We aRe Connected. Dirk heeft alles heel professioneel aangepakt, net waar ik naar op zoek was! Daarom besloot ik ook om door hem mijn online workshops te laten opnemen. Hij heeft alle nodige apparatuur in huis en werkt heel interactief mee tijdens de opnames zelf. Hij gaat heel creatief te werk en denkt proactief mee of een bepaald beeld zal werken in de video of niet. Wat voor mij het allerbelangrijkste was, was dat Dirk ook heel rustig was. Zelf voor de camera moeten verschijnen is toch vaak een drempel waar je over moet, maar Dirk is heel geduldig en helpt je daar heel goed mee, zodat je je heel op je gemak voelt.”

Kritisch maar correct

“Het eindresultaat was dan ook super! Er zijn zoveel beelden opgenomen, maar hij heeft dat zo goed kunnen verwerken tot een korte video, wat zeker niet evident was. Hij is heel kritisch, maar de video’s zijn allemaal exact uitgedraaid zoals ik in gedachten had. Ik heb dan ook nooit veel feedback moeten geven na de eerste aangeleverde versie. Heel de branding is terug te vinden in de video. De zaak, het logo, de kleuren… Alles klopt gewoon!”

Zeer professioneel

“De samenwerking verliep ook heel vlot. Dirk is heel betrokken en houdt zijn woord als het gaat om afspraken. Ik verwachtte veel professionaliteit, en die verwachting is zeker en vast ingelost.”