Katlijn Voordeckes OpmerKelijk

Katlijn Voordeckers, de sterke dame achter OpmerKelijk. Met haar team focust ze zich op de branding en communicatie van haar klanten. Merken bedenken, versterken, trainen en verbinden is dan ook hun specialiteit.

Krachtige video’s op maat

Katlijn Voordeckes OpmerKelijk“Ik wist dat Dirk heel goed was in het krachtig neerzetten van video’s. Toen ik mijn eerste evenement organiseerde en daar een video van wilde, hoefde ik niet lang na te denken wie ik daarvoor zou vragen. Dirk begreep heel goed hoe ik alles in beeld gebracht wilde hebben en heeft dat dan ook fantastisch gedaan!”

“Later had ik hem dan ook ingeschakeld voor de volgende edities van mijn evenement. Keer op keer sta ik versteld hoe goed hij de evenementen in beeld kon brengen. Ook de video’s voor mijn boeken slaan de hamer op de kop: mijn branding klopt, het verhaal dat ik wilde brengen, de professionaliteit waarmee gewerkt werd… Alles was tiptop in orde! Onze website hebben we ook door hen laten verzorgen. Er werd goed geluisterd naar ons en gedurende het hele traject werkten ze naar het gewenste resultaat en dat resultaat mag er zeker en vast wezen. Ook de opvolging achteraf verdient een pluim: wanneer we een vraag of een probleempje hebben, wordt dat heel vlot en goed opgelost!”

Ongelooflijke resultaten

“De resultaten die de video’s hebben opgebracht hebben mij serieus omvergeblazen. Voor de tweede editie hadden we de video van de eerste editie ingezet als marketingtool en maar liefst 150 mensen hebben zich ingeschreven, wel 50 meer dan de eerste editie! En zo bleef dat aantal maar groeien tot ons maximum van 200 gasten. De video’s werken heel overtuigend en zorgen ervoor dat we onze gastenlijst zonder moeite gevuld krijgen.”

Krachtig visueel verhaal

“Dirk is heel sterk in het visueel voorstellen van je bedrijf: zowel qua branding als het verhaal dat je wil brengen. Hij heeft een heel strategische kijk hierop en begrijpt exact wat de klant wil.”