Waar hangt je doelpubliek uit op het internet?

Je doelpubliek op sociale media bereiken is niet eenvoudig. Het is meer dan een foto met wat hashtags posten. Je moet nadenken over wat je publiek precies wil weten, hoe je nieuwe mensen kan bereiken en hoe je sterke interactie kan creëren met je volgers. Hoe meer volgers en interactie op je sociale media, hoe meer mensen je kan doorsturen naar je website!

Het onderhouden van je sociale media vereist dus knowhow. Ons team geeft je met plezier alle tips en tricks in verband met sociale media. Bovendien is een communicatieplan opgesteld door specialisten een uitstekende tool om je hierbij te helpen.

Ons team helpt je bij het opstellen van zo’n plan. Samen met jou stellen we een concreet plan op waarbij we rekening houden met de doelen van jouw sociale mediapagina’s. We analyseren de resultaten, stellen later bij (indien nodig) en helpen jou eventueel ook met marketing op sociale media. Natuurlijk begeleiden we je eveneens in het bepalen van de toon en stijl van je berichten en krijg je op het eind uitgebreid advies voor de toekomst.

Kortom we helpen jou met het bouwen van een sterke sociale mediastrategie en na ons advies, zal je helemaal klaar zijn om er zelf voor te gaan.

Social media marketing

“Sociale media is natuurlijk echt overal. Toch is het niet gemakkelijk om te bepalen op welke media je moet inzetten met je bedrijf. Ook zijn er nog ontelbaar veel elementen om rekening mee te houden. Ik ben er van overtuigd dat onze sociale media support jou kan begeleiden doorheen het web van sociale media.”

– content creator Nigel

Wil jij het uiterste uit je sociale media halen?

Ontdek alle aspecten van onze support

Lees wat anderen van ons vinden

“Onze website hebben we door We aRe Connected laten verzorgen. Er werd goed geluisterd naar ons en gedurende het hele traject werkten ze naar het gewenste resultaat en dat resultaat mag er zeker en vast wezen. Ook de opvolging achteraf verdient een pluim: wanneer we een vraag of een probleempje hebben, wordt dat heel vlot en goed opgelost! 

De resultaten die de video’s hebben opgebracht hebben mij serieus omvergeblazen. Voor de tweede editie hadden we de video van de eerste editie ingezet als marketingtool en maar liefst 150 mensen hebben zich ingeschreven, wel 50 meer dan de eerste editie! En zo bleef dat aantal maar groeien tot ons maximum van 200 gasten. De video’s werken heel overtuigend en zorgen ervoor dat we onze gastenlijst zonder moeite gevuld krijgen.

Dirk is heel sterk in het visueel voorstellen van je bedrijf: zowel qua branding als het verhaal dat je wil brengen. Hij heeft een heel strategische kijk hierop en begrijpt exact wat de klant wil.”

Bekijk het resultaat hier.

“Bij het bespreken van de website, stelde Dirk ook voor om een video te maken om de zaak krachtig voor te stellen, dat leek ons wel een leuk idee. Er gingen ook foto’s gemaakt worden voor de website, dus werd er een heuse ‘draaidag’ gepland. Op deze dag hadden we enkele klanten uitgenodigd die wel in beeld wilden komen en vervolgens werden er dan de hele dag foto’s genomen en gefilmd. Heel de dag was goed georganiseerd en alles verliep volgens plan. Omdat ons gras op het moment van de draaidag nog niet mooi gegroeid was, is Dirk zelfs later nog teruggekomen om dat shot even opnieuw te nemen. Hij hecht echt wel waarde aan de kwaliteit van de beelden.”

Bekijk het resultaat hier.

“Dirk heeft alles heel professioneel aangepakt, net waar ik naar op zoek was! Daarom besloot ik ook om door hem mijn online workshops te laten opnemen. Hij heeft alle nodige apparatuur in huis en werkt heel interactief mee tijdens de opnames zelf. Hij gaat heel creatief te werk en denkt proactief mee of een bepaald beeld zal werken in de video of niet. Wat voor mij het allerbelangrijkste was, was dat Dirk ook heel rustig was. Zelf voor de camera moeten verschijnen is toch vaak een drempel waar je over moet, maar Dirk is heel geduldig en helpt je daar heel goed mee, zodat je je heel op je gemak voelt.

Het eindresultaat was dan ook super! Er zijn zoveel beelden opgenomen, maar hij heeft dat zo goed kunnen verwerken tot een korte video, wat zeker niet evident was. Hij is heel kritisch, maar de video’s zijn allemaal exact uitgedraaid zoals ik in gedachten had. Ik heb dan ook nooit veel feedback moeten geven na de eerste aangeleverde versie. Heel de branding is terug te vinden in de video. De zaak, het logo, de kleuren… Alles klopt gewoon!

De samenwerking verliep ook heel vlot. Dirk is heel betrokken en houdt zijn woord als het gaat om afspraken. Ik verwachtte veel professionaliteit, en die verwachting is zeker en vast ingelost.”

“Na de eerste afspraak met We aRe Connected wist ik dat het goed zat. Ik had geen ervaring met het maken van video’s en was zenuwachtig, maar Dirk begeleidde me erg goed. Je ziét gewoon dat er vanuit een passie gewerkt wordt. Ik ben dan ook heel tevreden over het resultaat, en dat meen ik uit het diepste van mijn hart.”

Bekijk het resultaat hier.