Klaar om snel en efficiënt te mailen dankzij onze Mailchimp-opleiding?

Het lukt je maar niet om mooie, aantrekkelijke nieuwsbrieven te sturen? Steek je er eigenlijk veel te veel tijd in omdat alles zo ingewikkeld is? Zie je er echt tegenop om die nieuwsbrief weer op te stellen en uit te sturen? Met onze Mailchimp-opleiding is dat verleden tijd!

We aRe Connected maakt jou wegwijs in Mailchimp zodat jij heel gemakkelijk mooie nieuwsbrieven kan uitsturen. Mailchimp is een (gratis) online programma waarmee jij heel gemakkelijk nieuwsbrieven kan maken. Je kan al je contacten importeren en templates maken zodat de basislay-out altijd klaarstaat om zo snel en efficiënt te communiceren. De mogelijkheden van deze tool zijn eindeloos en wij zijn er om jou hierin wegwijs te maken.

Mailchimp opleiding

“Nieuwsbrieven versturen lijkt een heel werk, maar met de MailChimp-opleiding van Dirk, zal alles veel vlotter verlopen. Hij leert je hoe je een e-mail met sterke content opstelt en hoe je tijd kan besparen in het versturen van al die e-mails.”

– webdesigner Frederick

Wil jij efficiënter communiceren via e-mail?

Zin gekregen in onze andere opleidingen?

  •  

    Video-opleiding

    Wil je graag zelf video’s maken en monteren, maar is dit een ver-van-je-bed-show? We aRe Connected legt je in twee sessies uit wat je allemaal nodig hebt om te kunnen filmen, hoe een goed scenario eruitziet, hoe je goede beelden moet maken, maar ook wat je wel en niet moet doen tijdens het monteren.

  •  

    WordPress-opleiding

    Wil je je eigen website leren beheren zodat je minder afhankelijk bent van ons? We zorgen ervoor dat je zelf aan de slag kan na onze WordPress-opleiding. Denk hierbij aan het toevoegen van content zoals video’s, foto’s en teksten of het maken van nieuwe pagina’s op je website.

Ontdek alle aspecten van onze support

Lees wat anderen van ons vinden

“Onze website hebben we door We aRe Connected laten verzorgen. Er werd goed geluisterd naar ons en gedurende het hele traject werkten ze naar het gewenste resultaat en dat resultaat mag er zeker en vast wezen. Ook de opvolging achteraf verdient een pluim: wanneer we een vraag of een probleempje hebben, wordt dat heel vlot en goed opgelost! 

De resultaten die de video’s hebben opgebracht hebben mij serieus omvergeblazen. Voor de tweede editie hadden we de video van de eerste editie ingezet als marketingtool en maar liefst 150 mensen hebben zich ingeschreven, wel 50 meer dan de eerste editie! En zo bleef dat aantal maar groeien tot ons maximum van 200 gasten. De video’s werken heel overtuigend en zorgen ervoor dat we onze gastenlijst zonder moeite gevuld krijgen.

Dirk is heel sterk in het visueel voorstellen van je bedrijf: zowel qua branding als het verhaal dat je wil brengen. Hij heeft een heel strategische kijk hierop en begrijpt exact wat de klant wil.”

Bekijk het resultaat hier.

“Bij het bespreken van de website, stelde Dirk ook voor om een video te maken om de zaak krachtig voor te stellen, dat leek ons wel een leuk idee. Er gingen ook foto’s gemaakt worden voor de website, dus werd er een heuse ‘draaidag’ gepland. Op deze dag hadden we enkele klanten uitgenodigd die wel in beeld wilden komen en vervolgens werden er dan de hele dag foto’s genomen en gefilmd. Heel de dag was goed georganiseerd en alles verliep volgens plan. Omdat ons gras op het moment van de draaidag nog niet mooi gegroeid was, is Dirk zelfs later nog teruggekomen om dat shot even opnieuw te nemen. Hij hecht echt wel waarde aan de kwaliteit van de beelden.”

Bekijk het resultaat hier.

“Dirk heeft alles heel professioneel aangepakt, net waar ik naar op zoek was! Daarom besloot ik ook om door hem mijn online workshops te laten opnemen. Hij heeft alle nodige apparatuur in huis en werkt heel interactief mee tijdens de opnames zelf. Hij gaat heel creatief te werk en denkt proactief mee of een bepaald beeld zal werken in de video of niet. Wat voor mij het allerbelangrijkste was, was dat Dirk ook heel rustig was. Zelf voor de camera moeten verschijnen is toch vaak een drempel waar je over moet, maar Dirk is heel geduldig en helpt je daar heel goed mee, zodat je je heel op je gemak voelt.

Het eindresultaat was dan ook super! Er zijn zoveel beelden opgenomen, maar hij heeft dat zo goed kunnen verwerken tot een korte video, wat zeker niet evident was. Hij is heel kritisch, maar de video’s zijn allemaal exact uitgedraaid zoals ik in gedachten had. Ik heb dan ook nooit veel feedback moeten geven na de eerste aangeleverde versie. Heel de branding is terug te vinden in de video. De zaak, het logo, de kleuren… Alles klopt gewoon!

De samenwerking verliep ook heel vlot. Dirk is heel betrokken en houdt zijn woord als het gaat om afspraken. Ik verwachtte veel professionaliteit, en die verwachting is zeker en vast ingelost.”

“Na de eerste afspraak met We aRe Connected wist ik dat het goed zat. Ik had geen ervaring met het maken van video’s en was zenuwachtig, maar Dirk begeleidde me erg goed. Je ziét gewoon dat er vanuit een passie gewerkt wordt. Ik ben dan ook heel tevreden over het resultaat, en dat meen ik uit het diepste van mijn hart.”

Bekijk het resultaat hier.