Hoe ziet het team van We aRe Connected eruit?

Ons enthousiaste team staat altijd klaar om jou te helpen met je online mogelijkheden. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteiten en door die te combineren, kunnen wij jou een optimaal resultaat garanderen. We stellen onszelf alvast even voor!

Laten we even kennismaken…

Dirk Voordeckers, zaakvoerder en online producer

Ik ben de enthousiaste man achter We aRe Connected. Als ondernemer, techneut, computerliefhebber én cijferaar zoek ik met jou de beste manier om je business online te boosten.

Het bewijs van mijn passie voor alles wat er online te beleven valt? Mijn professionele en persoonlijke interesses vloeien voortdurend in elkaar over. Ik hou van video, muziek, film, grafisch design en IT. Die passies heb ik voluit geïntegreerd in We aRe Connected

digital agency Limburg
digital agency Limburg

Nigel Heusdens, webdesigner en video content creator

Thuis noemen ze mij een creatief, multifunctioneel Zwitsers zakmes. Ik ben dus multi-inzetbaar binnen het We aRe Connected team.  Fotografie, videografie, grafisch design, webdesign… ik kan het allemaal! Door die veelzijdigheid vul ik goed mijn collega’s aan.

Een tekst voor op Facebook? Een passende titel voor een blogbericht? Een originele visual voor een landingspagina? Een kapotte lamp op kantoor? Wat je ook nodig hebt, ik ben er om met jou naar een oplossing te zoeken.

Frederick Lemmens, webdesigner

Binnen We aRe Connected kan ik mijn ei kwijt op vlak van webdesign en grafisch ontwerp. Voor mij draait het nochtans niet enkel om het ontwikkelen van websites, maar ook om oplossingen aan te bieden voor de klanten.

Niets is zo leuk als te horen krijgen dat een bepaalde functie binnen een website een geweldige oplossing biedt voor de problemen van de klant! Ik probeer iedere klant steeds zo snel mogelijk verder te helpen met hun vraag of hun probleem.

Wanneer ik eens niet aan het werk ben en een beetje tot rust kom, ben ik voornamelijk aan het genieten van een fietstocht door ons geweldige België of maak ik een uitstap met mijn Volkswagen Oldtimer.

Communicatiebureau

digital agency Limburg

Lisa Simons, online marketeer

Als ik twee eigenschappen bij mezelf zou moeten plaatsen dan zou dat beslist creativiteit en out of the box denken zijn, zonder twijfel. Samen met de klant op zoek gaan naar een resultaatgerichte aanpak die ook nog is effectief werkt, dat is waar ik op het einde van de rit altijd zo veel voldoening van krijg.

Word jij de volgende?

Stuur dan een mailtje naar ons met wat meer informatie over jezelf samen met je CV en/of portfolio. Wie weet schitter jij binnenkort hier ook op deze pagina.

digital agency Limburg

Wil jij dit team je online communicatie op punt laten zetten?

Ontdek nog meer over ons

Lees wat anderen van ons vinden

“Onze website hebben we door We aRe Connected laten verzorgen. Er werd goed geluisterd naar ons en gedurende het hele traject werkten ze naar het gewenste resultaat en dat resultaat mag er zeker en vast wezen. Ook de opvolging achteraf verdient een pluim: wanneer we een vraag of een probleempje hebben, wordt dat heel vlot en goed opgelost! 

De resultaten die de video’s hebben opgebracht hebben mij serieus omvergeblazen. Voor de tweede editie hadden we de video van de eerste editie ingezet als marketingtool en maar liefst 150 mensen hebben zich ingeschreven, wel 50 meer dan de eerste editie! En zo bleef dat aantal maar groeien tot ons maximum van 200 gasten. De video’s werken heel overtuigend en zorgen ervoor dat we onze gastenlijst zonder moeite gevuld krijgen.

Dirk is heel sterk in het visueel voorstellen van je bedrijf: zowel qua branding als het verhaal dat je wil brengen. Hij heeft een heel strategische kijk hierop en begrijpt exact wat de klant wil.”

Bekijk het resultaat hier.

“Bij het bespreken van de website, stelde Dirk ook voor om een video te maken om de zaak krachtig voor te stellen, dat leek ons wel een leuk idee. Er gingen ook foto’s gemaakt worden voor de website, dus werd er een heuse ‘draaidag’ gepland. Op deze dag hadden we enkele klanten uitgenodigd die wel in beeld wilden komen en vervolgens werden er dan de hele dag foto’s genomen en gefilmd. Heel de dag was goed georganiseerd en alles verliep volgens plan. Omdat ons gras op het moment van de draaidag nog niet mooi gegroeid was, is Dirk zelfs later nog teruggekomen om dat shot even opnieuw te nemen. Hij hecht echt wel waarde aan de kwaliteit van de beelden.”

Bekijk het resultaat hier.

“Dirk heeft alles heel professioneel aangepakt, net waar ik naar op zoek was! Daarom besloot ik ook om door hem mijn online workshops te laten opnemen. Hij heeft alle nodige apparatuur in huis en werkt heel interactief mee tijdens de opnames zelf. Hij gaat heel creatief te werk en denkt proactief mee of een bepaald beeld zal werken in de video of niet. Wat voor mij het allerbelangrijkste was, was dat Dirk ook heel rustig was. Zelf voor de camera moeten verschijnen is toch vaak een drempel waar je over moet, maar Dirk is heel geduldig en helpt je daar heel goed mee, zodat je je heel op je gemak voelt.

Het eindresultaat was dan ook super! Er zijn zoveel beelden opgenomen, maar hij heeft dat zo goed kunnen verwerken tot een korte video, wat zeker niet evident was. Hij is heel kritisch, maar de video’s zijn allemaal exact uitgedraaid zoals ik in gedachten had. Ik heb dan ook nooit veel feedback moeten geven na de eerste aangeleverde versie. Heel de branding is terug te vinden in de video. De zaak, het logo, de kleuren… Alles klopt gewoon!

De samenwerking verliep ook heel vlot. Dirk is heel betrokken en houdt zijn woord als het gaat om afspraken. Ik verwachtte veel professionaliteit, en die verwachting is zeker en vast ingelost.”

“Na de eerste afspraak met We aRe Connected wist ik dat het goed zat. Ik had geen ervaring met het maken van video’s en was zenuwachtig, maar Dirk begeleidde me erg goed. Je ziét gewoon dat er vanuit een passie gewerkt wordt. Ik ben dan ook heel tevreden over het resultaat, en dat meen ik uit het diepste van mijn hart.”

Bekijk het resultaat hier.